Nasz Sklep

www.fundacjahoracy.pl

NIP : 7331347540

Nr konta 26 1750 1093 0000 0000 2255 4565

Dane dla przelewów zagranicznych :

iban - PL 26 1750 1093 0000 0000 2255 4565

Kod SWIFT Raiffeisen Bank Polska S.A. - RCBWPLPW

Dołącz do nas na facebook'u:

Dokumenty Fundacji

Statut Fundacji - pobierz

Wpis do KRS - pobierz

Nadanie numeru NIP - pobierz

Nadanie numeru REGON - pobierz

Do pobrania

Pobierz: str 1, str 2, str 3, str 4

Diana

Szczęśliwe zakończenie » Diana

Kolejne szczęśliwe zakończenie !

Serce rośnie gdy otrzymujemy takie relacje z nowych domów .

Witam,

Dzisiaj mija tydzień jak Diana ( w domu Shira) jest u nas. Sunia z każdym dniem bardzo się zmienia. Od samego początku była bardzo grzeczna, ale widać było, że się trochę bała. Większość czasu leżała z boku, żeby nikomu nie przeszkadzać. Do tego, że ma swoje nowiutkie posłanie i nie musi leżeć obok niego na podłodze przekonywaliśmy ją z 2 dni. Bała się nawet wyjścia z domu, tak jak by obawiała się, że ją porzucimy. Te lęki jednak mijają. Wie, że jak wychodzi czy jedzie gdzieś z nami samochodem to wraca. Od 3 dni biega po domu i macha radośnie ogonem. Widać, że czuje, że jest u siebie, tym bardziej, że została zaakceptowana przez naszego kota, którego uwielbia ganiać po domu. Jesteśmy w niej zakochani i myślę, że ona w nas też Na spacerach, jest w swoim żywiole. Codziennie chodzi na 2-3 spacery.. Bez smyczy biega sobie po działce. Sylwester przespała, w ogóle nie boi się wystrzałów. Jak zostaje sama w domu niczego nie niszczy. Dzisiaj pojechaliśmy do sklepu i w nagrodę za to, że była grzeczna dostała od nas kość (całej na raz nie pozwoliliśmy jej wszamać, ale oddała bez problemu). Radość na jej pyszczku bezcenna, co widać na zdjęciach. Cieszymy się, że obdarzyliście nas zaufaniem i Shira trafiła do naszego domu. Zapraszamy Was serdecznie do nas w odwiedziny. Życzymy Wam wszystkiego najlepszego z Nowym Roku

Pozdrawiamy
  • Dodaj link do: