Nasz Sklep

www.fundacjahoracy.pl

NIP : 7331347540

Nr konta 26 1750 1093 0000 0000 2255 4565

Dane dla przelewów zagranicznych :

iban - PL 26 1750 1093 0000 0000 2255 4565

Kod SWIFT Raiffeisen Bank Polska S.A. - RCBWPLPW

Dołącz do nas na facebook'u:

Dokumenty Fundacji

Statut Fundacji - pobierz

Wpis do KRS - pobierz

Nadanie numeru NIP - pobierz

Nadanie numeru REGON - pobierz

Do pobrania

Pobierz: str 1, str 2, str 3, str 4

Wila

Szczęśliwe zakończenie » Wila

MŁODA DAMA POJECHAŁA WCZORAJ DO NOWEGO SUPER DOMU Emotikon wink

Pierwsza relacja z nowego domu :

Fotka w nowym domu: "Pierwszy wieczór pełen wrażeń, obstawiam kuchnię. Fajne miejsce, można dostać coś smacznego, i mieć oko na wszystkich nie ruszając się z miejsca, sami przyjdą..."

Wieczorem, był pierwszy długi spacer, nowe znajomości, wszyscy domownicy zostali dokładnie obwąchani, było zwiedzanie domu, wreszcie nasłuchiwanie do późna nowych odgłosów w nowym miejscu.
W końcu zapanował spokój, zmęczenie wzięło górę, psiak spał wyciągnięty jak długi, widać że czuje się u nas bezpiecznie.

Pierwszy poranek pokazał, że psiak chce być członkiem rodziny, jest ok. Na pierwszy dzień przypadła masa atrakcji (dla psa, dla nas to codzienne obowiązki) więc aklimatyzacja przebiega nadspodziewanie szybko.

Sunia kojarzy już miejsce, do którego trzeba wrócić ze spaceru i sama prowadzi do domu.
Dla dzieci jest bardzo serdeczna, już po pierwszym dniu widać, że związała się bardzo z naszym synem.

Pozdrawiamy
Barbara, Jaś, Krzysztof

Ps. Nie wiadomo skąd, pojawiło się imię Wila (w żartach - jako skrót od WILhelminA, "potterologia" to nie nasza działka, sprawdziliśmy dopiero po fakcie w Googlach, że słowo wiąże się ze światem z powieści J.K.Rowling ), wszyscy się zgodzili, chociaż brzmi trochę dziwnie, i chyba takie imię zostanie, zamiast "Puma", bo sunia pięknie na nie zareagowała. Od razu wiedziała że to o nią chodzi, jakby od zawsze tak na nią wołano, zaczęła zdecydowanie lepiej reagować na nasze pierwsze próby wydawania poleceń (początki są zachęcające).

• Dodaj link do:
  • facebook.com